Înscrie-te pentru a primi ultimele vouchere Flanco.Ro

Voucher Flanco

Coduri vouchere și promoții Flanco.Ro Ultima actualizare: 14/12/2017
Reduceri

Până la 24 rate fără dobândă prin credit online pe Flanco!

Flanco îți dă posibilitatea de a achiziționa produse online cu până la 24 rate fixe, fără dobândă prin credit online fără adeverință. Profită de oferta Flanco!
Reduceri

Transport Gratuit la toate produsele Flanco.Ro

Flanco.Ro iti ofera transport gratuit pentru industria de de aparate de uz casnic in anumite perioade din an ✓ Costul livrarii este de 11 Lei la comenzi cu valoare mai mica de 100 Lei, beneficiezi de livrare gratuita doar la cumparaturi mai mari de 100 Lei pe Flanco.Ro

Vouchere Flanco.Ro expirate

Ce este un Card Cadou Flanco?

Flanco îți vine în ajutor și îți oferă un Card Cadou cu o valoare între 50 și 5000 lei. Poți să-l comanzi online oricând la orice oră și vei primi imediat prin email seria cardului, cu o perioadă de valabilitate nelimitată. Cardul Cadou poate fi utilizat la orice achiziție online cât și în magazin.

Cum utilizați un cupon de reducere Flanco?

Navigați prin magazin, alege-ți produsul dorit și adăugaț-il în coșul de cumpărături. Apoi du-te pe pagina de coș cu cumpărături pentru a obține un rezumat al achiziției. Cuponul de reducere este introdus în câmpul ”Cupon de reducere ” , odată ce ați făcut asta puteți finaliza și va fi dedus din prețul produselor și livrarea din totalul comenzii.

Unde poți găsi un cupon de reducere Flanco?

Cupoanele de reducere sunt alimentate direct de pe site-ul Flanco.ro, sau înscriindu-te la newsletter-ul magazinului. De asemenea pe site-ul nostru Cupoane-reducere.ro veți găsi o listă de cupoane disponibile pentru orice achiziție.

Ce este Flanco?

Flanco însumeaza o rețea de 110 magazine în 69 de orașe, bucurându-se de peste 1.400 de angajați. Înființat în anul 1994, Flanco a reusit să crească, să se dezvolte prin seriozitate, profesionalism și dedicarea oferită clienților, asigurându-le produse din domeniul IT, electronicelor, și electrocasnicelor. A stiut să-și atragă, și mai ales să-și mențină clienții, prin sfaturi și informații utile referitoare la toate produsele comercializate, oferindu-le totodată și o gamă largă și variată de alegere. Echipa de consultanți vă stă mereu la dispoziție pentru orice fel de lămurire sau informație atât în magazinele fizice, cât și pe site prin intermediul telefonului sau e-mailului, căci doar prin comunicare se poate obține o satisfacție și împlinire reciprocă. Așa cum tehnologia avansează foarte repede, și noi trebuie să ținem pasul cu ea și să încercăm să vrem mai mult pentru o viață mai bună. Flanco asta face, vă aduce o lume în care inovația este pe primul loc, oferind produse și articole din cele mai noi de la producători de top, însă nu uita nici de acei clienți ai căror posibilități sunt reduse, așa că, pregătește mereu oferte și vocuhere de reducere, care fac produsele accesibile tuturor. Dar asta nu e tot, căci Flanco este alături și de cei mici cu articole de tot felul, de la electronice până la jucării, articole de transport și îngrijire. Casa și gradina ta vor fi îngrijite și reîngrijite tot cu ajutorul lui Flanco. Pe această pagină veți găsi toate codurile de vouchere și promoții pentru Flanco.

Ce produse poți achiziționa la Flanco folosind un cupon de reducere?

Flanco este principalul site de comerț electronic din România. Cumpărați pe Flanco.ro este un magazin online cu o varietate mare de produse: electrocasnice mari, telefoane, îngrijirea locuinței, climatizare, laptopuri, gaming, auto-moto, produse și jucării copii și multe alte produse, toate astea la un preț mai ieftin. Puteți să cumpărați pe Flanco utilizând un cupon de reducere sau cod voucher oferite de site-ul nostru cupoane-reducere.ro. Îți place să ai grijă de casa și grădina ta? Tot ce doriți pentru casa și grădina ta veți găsi la Flanco: aspiratoare și accesorii, mobilier pentru grădină, grătare, sisteme supraveghere și multe altele. Utilizați un cod voucher Flanco pentru aceste categorii de produse și veți economisi bani la comanda dvs.

Flanco.ro și Cupoane Reducere vă ajută să economisiți bani prin promoții și coduri de cupon.

Pentru a economisi bani, utilizați un cupon Flanco. Cupoane reducere vă oferă șansa de a cumpăra produse fără să cheltuiți mulți bani. Pe această pagină veți găsi toate cupoanele pentru Flanco, dar și oferte promoționale, ceea ce vă permite să vă optimizați și să accelerați procesul de achiziționare. Pe site-ul nostru cupoane reducere veți găsi întotdeauna oferte promoționale și vouchere active Flanco în timp ce intrați, fără a fi nevoie să căutați întreaga pagină.

Economisiți bani pentru a achiziționa electronice la Flanco.

Pe site veți găsi programul tău de fidelitate "Mereu Flanco" prin care acumulezi și folosești puncte: 1.000 de puncte în cont, de bun venit, 1.000 de puncte de ziua ta, puncte obținute la fiecare achiziție atât din magazine cât și online; punctele le puteți folosi oricând și oricum doriți. Alături de acest program, clienții Flanco beneficiază de o mulțime de avantaje, mai ales la achizițiile online, printre care faptul că pot comanda online și își vor ridica coletul de la cel mai apropiat magazin, dar și plata în rate fără dobândă, tot pentru achizițiile online. Garanții avantajoase, livrare în 2 zile lucrătoare cu un cost de 11 lei transportul sau Gratuit dacă comanda depășește valoarea de 100 lei, modalități de plată variate (iTransfer, credit Cetelem, ordin de plată sau numerar) sunt alte motive care vă atrag să vă faceți cumpărăturile de pe Flanco.ro.


Copyright © 2017 Divergent Ltd - https://www.codcuponvoucher.ro/ - All Rights Reserved