Rate Pretzmic.Ro

Average Rating: 0 / 0

Cod Cupon Pretzmic

Vouchere Pretzmic.Ro Martie 2018 Ultima actualizare: 24/03/2018
85%

OFERTA

Lichidare de stoc la Pretzimc!

Intră pe pagina magazinului Pretzmic și descoperă lichidări de stoc la sute de produse, comandă acum cu reduceri de până la -85%.
Profită de ofertă!
Gratuit

OFERTA

Livrarea produselor la Pretzmic!

Produsele sunt livrate de către firma de curierat Urgent Cargus și DPD. Comenzile ce au o valoare mai mare de 180 lei (tva inclus) beneficiază de livrare Gratuită.

Vouchere expirate pentru Pretzmic.Ro

12%

Voucher Pretzmic: 12% extra reducere la ceasuri

TERMENICONDIŢII
Valoare: 12%
Data Expirarii: Cod cupon a expirat.
20%

Cupon Pretzmic: 20% Extra reducere la ceasurile Johnny Far

TERMENICONDIŢII
Valoare: 20%
Data Expirarii: Cod cupon a expirat.

10% Extra discount la achiziționarea unui produs

TERMENICONDIŢII
Valoare:
Data Expirarii: Cod cupon a expirat.
10%

Voucher Pretzmic: 10% Extra discount la achiziționarea unui produs din magazin

TERMENICONDIŢII
Valoare: 10%
Data Expirarii: Cod cupon a expirat.

20 lei Extra reducere la comenzi de minim 150 lei!

TERMENICONDIŢII
Valoare:
Data Expirarii: Cod cupon a expirat.
10%

Cupon Pretzmic: 10% Extra discount la achiziționarea unui produs

TERMENICONDIŢII
Valoare: 10%
Data Expirarii: Cod cupon a expirat.
15%

Cupon Pretzmic: 15% Extra Discount pentru o comandă de minim 150 lei

TERMENICONDIŢII
Valoare: 15%
Data Expirarii: Cod cupon a expirat.

-10% Extra Reducere! Oferă un ceas cadou de Dragobete!

TERMENICONDIŢII
Valoare:
Data Expirarii: Cod cupon a expirat.

PretzMic.ro și-a făcut frumos intrarea pe platforma comerțului online din România în martie 2012 în Cluj-Napoca, avansând cu încredere și profesionalism foarte repede, devenind unul din magazinele de top din domeniul comercializării de ceasuri de mână pentru femei și bărbați. Produse la standarde înalte, de calitate, ținând pasul cu moda și exigențele consumatorilor, venind tot timpul în întâmpinarea lor cu modele noi, au atras o multitudine de clienți, câștigându-le încrederea prin profesionalismul echipei site-ului și a promptitudinii de care au dat dovadă de-a lungul timpului. Ceasuri de damă și bărbătești de la branduri precum Curren, Geneva, Jaragar, Vintagetime, Winner, vă așteaptă să le studiați și să le admirați ca apoi să vă accesorizați fiecare ținută cu ceasul potrivit, iar dacă doriți mai multe detalii sau informații cu privire la oricare produs de pe site, atunci operatorii acestuia vă stau la dispoziție pe chat, în timp real, sau îi puteți contacta prin intermediul telefonului sau a email-ului. Spunem orice produs de pe site deoarece PretzMic nu comercializează doar ceasuri ci și ochelari de soare, brățări, portofele, wearables și gadgeturi și nu în ultimul rând obiecte pentru decorat casa (ceasuri de perete, ceasuri de birou, rame foto, tablouri, obiecte decorative).

În secțiunea de Promoții, veți fi mai mult decât uimiți să descoperiți niște reduceri substanțiale la ceasurile voastre preferate, cât și în cea de Lichidări de Stoc unde prețurile scad cu peste 50% din prețul lor inițial. Iar dacă vă înscrieți la newsletter veți fi primii care vor afla despre promoții, reduceri și noutăți și este imposibil să ratați reducerea perfectă la produsul dorit. Pe site mai aveți pus la dispoziție un catalog de ceasuri, dar și instrucțiuni de utilizare a ceasurilor. Pentru a găsi cât mai repede produsul căutat, site-ul este structurat în așa fel încât căutarea să vă fie cât mai ușoară și comodă prin filtre în funcție de brand și preț. Așadar dacă produsul sau produsele sunt pe stoc, le veți primi în termen de 1-2 zile lucrătoare, iar cele care nu sunt pe stoc, vor ajunge la voi în termen de 10-20 zile lucrătoare prin firmele de curierat DPD și Urgent Cargus contra unui cost de livrare de 17 lei sau gratuit la comenzi a căror valoare depășește suma de 180 lei. Plata pentru comanda plasată se poate efectua fie online cu cardul, prin ordin de plată sau ramburs cu achitarea sumei la curier în momentul livrării coletului. În cazul în care doriți returnarea unui produs sau a întregii comenzii, indiferent de motiv, o puteți face prin completarea formularului de retur de pe site în termen de 14 zile de la primirea coletului iar produsele vă vor fi schimbate sau banii vor fi rambursați nu mai târziu de 14 zile de la completarea formularului. Accesorizați-vă cu ”PretzMic” și portofelul vă va mulțumi!


Copyright © 2018 Divergent Ltd România- https://www.codcuponvoucher.ro/ - All Rights Reserved